Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.

Om oss

Om K-Bygg

K-Bygg är mer än bara en bygghandel. Hos oss hittar du allt inom bygg samlat under ett och samma tak: produkterna, specialisterna, tjänsterna och mycket mer. Vi servar både proffskunder och konsumenter.

K-Bygg består av dedikerade bygghandlare från Storuman i norr till Göteborg i söder. Målet är att skapa en ledande bygghandel med lokal närvaro, den bästa servicen och högsta kompetensen!

Du hittar alla K-Bygg butiker här, utöver dessa hör även följande varumärken/butiker till K-Bygg koncernen.

Vilka är vi?

K-Bygg är en del av handelskoncernen Keskos satsning på svensk företagsmarknad inom bygg, grund och VA. Vårt fokus är att göra det enkelt för dig som företagskund att leverera dina projekt i tid och ha mer tid över för dina kunder. För dig som konsument är vi din lokala partner som förser dig med allt du behöver inom bygg. Inom K-Bygg ingår f.d. Fresks Group bland annat med varumärken som Fresks, Urban Strålins, Östergyllen och Färingsö Trä, som förvärvades i början av 2019.

Kesko är en av Europas största handelskoncerner med cirka 45 000 anställda och 1 800 butiker med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Estland, Lettland, Litauen och Polen. Under 2017 omsatte koncernen 13 miljarder euro.

Vill du bli en av oss på K-Bygg?

Är du intresserad av nya utmaningar och vill jobba i en spännande bransch med högt tempo? Tycker du om att arbeta med service och har målsättningen att alltid leverera den bästa kundupplevelsen? Kanske är ett jobb hos oss på K-Bygg något för dig i så fall. Läs gärna mer om våra lediga tjänster här.

X