Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.

Vi har blivit en del av K-Bygg - Tillsammans är vi nu över 50 butiker över hela landet!

Vi har bytt logotyp men det är samma kompetenta och hjälpsamma personal som möter dig hela vägen ifrån tanke till färdig lösning!

Du är varmt välkommen som både privat, LRF eller Proffskund hos oss, du finner ansökan nedan!

Upptäck hur byggprojekt kan bli riktigt bra! Passa på att bli stamkund* hos K-Bygg och upptäck fördelarna med att handla hos en bygghandel som satsar på kvalitet, kunskap och kompetens. Här hittar du ett brett, lokalt och anpassat sortiment av byggmaterial och kan få proffsig hjälp vidare i era byggprojekt!

Som stamkund får ni inte bara ta del av rabatter på byggvaror samt färg och tapeter, ta del av nyheter och erbjudanden. Hos K-Bygg kan ni få handla och skapa byggprojekt som byggproffsen gör det.

Självklart så är medlemskapet kostnadsfritt!

Fördelar att bli stamkund hos K-Bygg:

  • 10% på byggvaror & övriga produkter*
  • 15% på färg och tapeter*
  • Ta del av nyheter & erbjudanden
  • Få inbjudan till utvalda K-Bygg Event

*Rabatten gäller på ordinarie priser. Gäller ej på kampanj- och utförsäljningspriser samt Alltid Bra Pris och elverktyg. Undantag kan förekomma.

Ansök om stamkundskonto för kontant eller kortköp!

Att bli stamkund är kostnadsfritt och som privatperson blir du enkelt stamkund genom att fylla formuläret online. När ditt medlemskap är registrerat så återkommer vi till dig med ditt kundnummer.

Kundnumret uppger du när du kommer till kassan i butiken så får du ta del av alla erbjudanden som klubben har att erbjuda! Ansökan tar bara någon minut och så snart som vi återkommer med ditt medlemsnummer så tar du del av alla erbjudanden som vi erbjuder våra stamkunder! Ansöker ni om konto hos K-Bygg med kontant/kortbetalning är detta de betalsätt som ni använder när ni  handlar i våra K-Byggbutiker.

OBS! Denna kundkontoform är ej godkänd för konto för e-handel!

Ansök om stamkundskonto kredit/faktura!

Genom att ansöka om stamkundskonto med kredit/faktura som betalsätt, kommer ni vid godkännande av kundnummer/konto kunna göra era inköp hos K-Bygg och sedan faktureras för dessa.

Denna kontoform hos K-Bygg gör det även möjligt att ytterligare underlätta bygglivet genom att du kan ta del av din digitala verktygslåda på k-bygg.se som innefattar bland annat:

  • Se tidigare köp
  • Se dina fakturor och massor fler smidiga funktioner!

OBS! Denna kundkontoform är godkänd för konto för e-handel!

Ansök om LRF Samköpskund!

Är du verksam i de gröna näringarna och vill handla förmånligt hos K-Bygg? Som kund hos Samköpsrabatter får du rabatt på ordinarie priser i K-Byggs butiker och webbshop.

Med LRF Samköps avtal med K-Bygg så får du:

  • Ta del av rabatter på ordinarie sortiment
  • Se lokalt anpassat sortiment på k-bygg.se
  • Ta del av nyheter, erbjudanden inbjudan till Samköpsdagar och mycket mer…

K-Bygg erbjuder dig som Proffs massor av smidiga tjänster och andra fördelar!

Som avtalskund på K-Bygg får du en personlig kontakt som ger dig snabb service och goda råd på vägen. Din kontakt hjälper dig också att planera, effektivisera och räkna på dina projekt. När det sedan är dags att påbörja projektet hjälper din kontakt till med plockhjälp och packning, eller leverans direkt till bygget om du föredrar det. Vi på K-Bygg hjälper dig genom hela projektet.

Du får tillgång till dina avtalspriser online och kan enkelt beställa ut material till arbetsplatsen samt en kontaktperson som alltid finns där för dig. Läs med nedan om vad vi kan göra för att underlätta din vardag!

K-Bygg är mer än bara en bygghandel. Hos oss hittar du allt inom bygg samlat under ett och samma tak: produkterna, specialisterna, tjänsterna och mycket mer. K-Bygg består av ett 50 tal dedikerade bygghandlare från Storuman i norr till Vetlanda i söder. Målet är att skapa en ledande bygghandel med lokal närvaro, den bästa servicen och högsta kompetensen!

Bli företagskund hos K-Bygg idag!

Att bli avtalskund hos K-Bygg är kostnadsfritt och som företagare kan du enkelt ansöka genom att fylla i formuläret online.

När ditt medlemskap är registrerat så återkommer vi till dig med ditt kundnummer. Kundnumret uppger du när du kommer till kassan i butiken så får du ta del av alla fördelar som du har som avtalskund!

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Bli e-handelskund idag och handla via k-bygg.se!

Är du som företagskund redan avtalskund hos K-Bygg och har ett kundnummer så kan du ansöka om att handla online på k-bygg.se.

Vi kan då leverera din order till önskad leveransadress och som avtalskund betalar kontant eller via faktura. Fördelar är att du bland annat kan se dina avtalspriser tidigare köp online.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

X